Locatie showroom

Vino direct in magazinul de prezentare pentru cea mai buna oferta. Intra aici.

Angajari

DACA ESTI DIN PRAHOVA...

Daca esti meserias pe un anumit profil si vrei sa castigi mai mult noi iti putem oferi:

  • Conditii de lucru deosebite
  • pachet salarial motivant
  • program flexibil
  • bonusuri

Colaboram si cu firme, echipe de profil sau particulari pentru diverse lucrari specifice. Daca nu aveti de lucru va dam noi. Asteptam sa ne contactati.

Trimite CV la adresa de mail: termopane.cioceanu@yahoo.com sau suna la tel. 0721.095.995 pentru a-ti exprima disponibilitatea.

Komfort Ambient >Plase insecte

Plase insecte rulou tip usa

Descriere

Plasele rulou tip usa culiseaza, asemenea celor tip fereastra, pe ghidaje cu perie pentru etansare si se ruleaza prin intermediul unui arc pretensionat in interiorul unei casete. Caseta, cu sistem de prindere pe tamplarie (perforare in 4-6 puncte), are si un rol de protectie impotriva prafului, ploii sau ninsorii.

 

Deoarece cele mai des utizate "puncte de acces" pentru insecte sunt usile, actionate des in timpul zilei, plasa rulou tip usa se utilizeaza pentru cazurile in care vrem sa protejam intrarile in spatiile locuite. In acest caz actionarea plasei se face pe orizontala, caseta fiind montata pe verticala in partea stanga sau dreapta (in functie de deschiderea usii).

 

Pentru o functionalitate mai buna, la plasele rulou tip usa se recomanda folosirea unei frane care sa atenueze actiunea arcului pretensionat (frana inertiala, achizitionata separat) iar dimensiunile pe latime sa nu depaseasca 1.2 ml. Pentru deschideri peste aceste dimensiuni se recomanda confectionarea in canat dublu.

 

Plasa rulou tip usa in canat dublu este formata din 2 plase tip usa combinate intr-una singura. Deschiderea se face pe orizontala, de la centru spre lateralele ansamblului, pe fiecare laterala fiind montate casetele. Utilizarea acestui tip de plasa rulou se face in cazul unor usi duble sau deschideri mari care depasesc 1.2 ml.

 

 

Termenul de executie si livrare este intre 3 si 10 zile.